Visie de Grebbe – Huisartsenpraktijk de Grebbe – Rhenen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Grebbe
Nieuwe Veenendaalseweg 51a 3911 ME
Rhenen

Visie de Grebbe

Missie

Wij zijn een vertrouwd team van professionele zorgverleners met persoonlijke aandacht voor uw zorgvraag.
Wij streven samen continu naar verbetering van zorg voor u als patiënt en een fijne werkomgeving voor onze medewerkers.

Visie

Onze praktijkactiviteit is erop gericht gezamenlijk goede huisartsgeneeskundige zorg te bieden in een prettige werkomgeving.

Wij streven naar een open cultuur waarin sfeer, betrokkenheid, wederzijds respect, bereidheid tot leren en verbeteren en een professionele benadering van zorgvragen van u als patiënt centraal staan.
Wij willen dat onze patiënten zich welkom voelen, ongeacht hun achtergrond of nationaliteit en streven naar laagdrempelige zorg door goede bereikbaarheid en een patiëntvriendelijke sfeer.

Opleiding en bijscholing zijn voor ons een speerpunt. Wij bieden opleiding aan (huis-)artsen, praktijkassistenten, en praktijkondersteuners.

Wij zijn goed georganiseerd, werken efficiënt volgens het Lean-principe. Wij bieden zorg dicht bij de mensen en hebben een goed eerstelijnsnetwerk waarmee wij prettig samenwerken.

Ons elektronisch patiëntendossier is op orde en wij volgen ontwikkelingen rond het Landelijk Schakelpunt en de patiëntveiligheid op de voet.
Onze zorg is waar mogelijk wetenschappelijk onderbouwd zoals in de NHG-standaarden staat omschreven. Wij werken met heldere protocollen en werkafspraken.

Onze praktijk streeft naar continue verbetering van de zorg en de organisatie. De NPA-accreditatie is daar een onderdeel van.
Onze praktijk is ondernemend, toekomstgericht en zorgt ervoor organisatorisch en financieel gezond te zijn.

– De Grebbe januari 2020 –